IDI VIDI d.o.o. hrvatski English Deutsch Français Italiano Slovenščina

U životu ne možete biti pobjednik
ako stalno strahujete od poraza.

(Charles Lynch)

Biraj!

Knjigovodstvo

Ako tražite kvalitetne, pouzdane i povoljne knjigovodstvene usluge, slobodno nam se obratite s potpunim povjerenjem. Naš iskusni tim stručnjaka na području knjigovodstva, računovodstva i financija može za vas preuzeti kompletnu brigu o vođenju vaših poslovnih knjiga, posebice ako je riječ o financijskome knjigovodstvu.

U svome radu redovito pratimo suvremene publikacije, zakone i propise koji su važni za naše klijente. U suradnji s računovodstvenim i poreznim savjetnicima naši djelatnici također će žurno odgovoriti na sva vaša pitanja i dati savjete kojima ćete optimizirati poslovanje svoje tvrtke.

Vodimo poslovne knjige i izrađujemo propisane obračune i izvješća za trgovačka društva (male poduzetnike), obrte i slobodna zanimanja u skladu sa zakonskim propisima i standardima financijskoga izvješćivanja. Posebnu pozornost posvećujemo poduzetnicima početnicima kako bismo im olakšali prve poslovne korake.

Naše klijente smatramo svojim partnerima i želimo izgraditi dugoročne poslovne odnose pružanjem cjelovite i kvalitetne usluge, prožete uzajamnim povjerenjem.

Ova stranica upotrebljava kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda internet stranice idividi.hr slažete se s upotrebom kolačića u skladu s našom politikom o upotrebi kolačića.

Prihvaćam    Pročitajte više

IDI VIDI